Betingelser & vilkår

Beskyttelse af personlige oplysninger

Databeskyttelse er højt prioriteret i HeidisButik, og derfor er vi selvfølgelig åben omkring hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Derfor har vi udarbejdet en politik for, hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger.

 

Hvor bliver dine oplysninger bevaret?

Dine personlige oplysninger som vi indsamler af dig bliver lagret i vores system og er ikke til offentlig skue.

 

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Dine oplysninger du indtaster her hos HeidisButik vil kun blive brugt til at levere din forsendelse og vil aldrig blive formidlet eller udvekslet til en tredjepart.

 

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?

Heidisbutik.dk er ansvarlig for alle de personlige oplysninger du giver os, og også ansvarlig for at beskytte dine oplysninger i henhold til den gældende lov om databeskyttelse.

 

Heidisbutik.dk
Danmark, Jægerhusene 64, 2620 Albertslund.

 

  • Juridisk navn: Heidisbutik
  • CVR-nr: 26366771
  • Branche: Detailhandel

 

Markedsføring

Hvis du har takket ja, eller tilmeldt dig vores nyhedsbrev er du automatisk med på vores abonnements liste og vil derfor modtage mails fra Heidisbutik.

Du kan til en hver tid afmelde dig fra vores nyhedsbrev og derefter vil dine personlige oplysninger blive slettet fra vores system.

- Vi formidler eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til andre. De oplysninger du indtaster anvendes kun til at levere dine varer eller hvis du har takket ja til nyhedsbrevet så modtager du mails.

 

Produktinformation

I Heidisbutik oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til support@heidisbutik.dk

 

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusiv 25% moms.

 

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.

Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen bliver sendt fra Heidisbutik. Vælger du at modtagen varen med efterkrav betales beløbet ved modtagelse af varen.

 

Fortrydelsesret

Meddeler du til HeidisButik, at du har fortrudt købet inden for 14 dage efter levering, bliver dine penge tilbagebetalt. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge PostNord eller GLS og ikke alternative pakkedistributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi tilbagebetaler ikke fragten hvis man har valgt at få varen sendt direkte til adressen. 

Reklamationsret

Der ydes reklamationsret i henhold til købeloven på 24 måneder, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer, groft misbrug fra købers side og almindelig slitage er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Heidisbutik inden for rimelig tid, dog senest 2 måneder efter at fejlen er konstateret. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller du kan, efter aftale, få nedslag i prisen eller fuld tilbagebetaling af varens pris, afhængig af fejlens omfang.

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation