Om os

Velkommen til HeidisButik, hvor vi har været i modebranchen i over 20 år. Siden 2002 har butikken været drevet af Heidi, og vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af tøj og brugskunst til både fysiske og online kunder.

Vi forhandler et væld af populære mærker, heriblandt Kaffe Clothing, One-Two, B.young, Ofelia, Fransa, Soaked in Luxury, Prepair og Ze-Ze Nordic, som sikrer, at vores sortiment er alsidigt og opdateret med de seneste trends. Udover tøj og accessoires, tilbyder vi også smukke Etly Klarborg nisser og brugskunst.

Vi har altid vores kunders tilfredshed i højsædet, og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med alt fra styling tips til spørgsmål om størrelser og pasform. Hos os er du i gode hænder.

Du finder os på Jægerhusene 64 i Albertslund, og vores butik har åbent hver onsdag fra: kl. 16-20 samt lørdage fra kl. 10-14.

Vi tager også imod aftaler uden for vores normale åbningstider. Du kan kontakte os på telefon 20 10 36 62 eller via e-mail på Support@heidisbutik.dk

Tak fordi du handler hos HeidisButik. Vi glæder os til at betjene dig!